Khalil Mack-et idén ráküldik az irányítókra
2015. augusztus 06. írta: Raider Nation

Khalil Mack-et idén ráküldik az irányítókra

A tavalyi elsőkörös választottunk Khalil Mack kitűnő újonc szezont futott az eredeti posztján mint 4-3 outside linebacker. A Pro Football Focus posztjának legjobbjának választotta a tavalyi szezonban. Az új edzői stáb azonban még inkább "defense playmakerré" akarja tenni és a tervek szerint a következő szezonban többet támadja majd az ellenfelek irányítóit.

Scott Bair a CSN Bay Area riporterének értesülései szerint Mack rengeteg a defensive endekre jellemző gyakorlatot végez az edzőtáborban. Egyelőre még nem változik meg Mack posztja de az biztos, hogy az Oakland-i vezetés egyetért a linebacker játékfelfogásának megváltoztatásán.

"Nagyon jól megszorongatta az ellenfelek irányítóit. Egy domináns védő így hagyni kell, hogy azt tegye amiben a legjobb. Változtatunk a játékán és más poszton is bevetjük. A defense edzői stáb álláspontja, hogy olyan helyzetbe kell hozni amelyben a legjobban tud majd teljesíteni." - nyilatkozta a general manager Reggie McKenzie.

Mack a tavalyi szezonban 16 alapszakasz mérkőzésen csak 4 sacket szerzett de emellett 52 alkalommal siettette az ellenfelek irányítóit. Jack Del Rio is egyetért Mack szerepkörének megváltoztatásán, az egyik korábbi játékosához Von Miller-hez hasonlította a fiatal védőnket.

(nfl.com, Fotó: kansascity.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr197686484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása