Idén otthont adhatunk a Rams-nek és a Chargers-nek
2020. május 31. írta: Raider Nation

Idén otthont adhatunk a Rams-nek és a Chargers-nek

Hiába tűzték ki az idei mérkőzések dátumait, nem biztos, hogy minden a terveknek megfelelően fog alakulni. A Los Angeles-i és a Las Vegas-i stadion is épülőben van, a tervek szerint el is készülnek a kezdésig, de lehet, hogy a nyugati parton nem lesznek mérkőzések.

A koronavírus járvány miatt még nem lehet tudni, hogy rendezhetnek-e mérkőzést a nyugati parton. Ha nem tudnak játszani az Angyalok városában akkor van olyan ötlet, hogy a Fosztogatók új stadionjában játsszon a Rams és a Chargers is.

Ez már csak azért lenne érdekes mert amikor 5 évvel ezelőtt a költözésről döntöttek a Rams és a Chargers kijátszotta a Raiders-t Los Angelesből és most a Fosztogatóknak kellene kölcsönadnia az új stadionját. Mindemellett ez teljesen logikus lépés lenne mert Los Angeles-hez az Allegiant Stadium lesz legközelebb.

Fotó: reviewjournal.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr315732150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása