A második napon két elkapó és egy linebacker érkezett
2020. április 25. írta: Raider Nation

A második napon két elkapó és egy linebacker érkezett

Hajnalban megrendezésre került az idei Draft második napja. Nem volt második körös választásunk és mivel nem tradeltünk fel így egészen a 80. helyig kellett várnunk. A második napon két elkapó és egy linebacker érkezett a csapatunkhoz.

A 80. helyen a Kentucky sokoldalú elkapóját Lynn Bowden Jr.-t választottuk. Az elkapó nem csak receiver poszton hanem running backként is bevethető sőt minimálisan még irányítóként is használható. Nagyon dinamikus játékos akit borzasztó nehéz megállítani mert a 166 futása során 48 alkalommal is leszerelte a rá támadó védőt. 1.530 futott yardot, 13 futott touchdownt, 1.303 elkapott yardot és 6 elkapott touchdownt szerzett az egyetemi pályafutása alatt.

A következő helyen ugyancsak a Raiders következett és Mike Mayock-ék ismét elkapót választottak. Bryan Edwards a South Carolina-ról érkezett. Az elkapó nagyon jól szakadt el a védőitől és a méreteinek köszönhetően szépen termelte a yardokat. Bowden-hez hasonlóan Ő is le tudja szerelni a védőket, az elmúlt két évben 27 broken tackleje volt az elkapások után. Az egyetemen eltöltött 4 szezonja alatt 3.045 elkapott yardot és 22 elkapott TD-t szerzett.

A 91. helyen következtünk volna de cseréltünk a Patriots-al. Átadtuk a harmadik (91.) és ötödik körös (159.) választásunkat és megkaptuk a Pats harmadik (100), negyedik (139) és ötödik körös (172) választását.

Így a 100. helyen következtünk és a Clemson linebackerét Tanner Muse-t választottuk. A védő a pálya közepén 401 snapet játszott a pályafutása során és csak 184 yardot, 11 first downt és touchdownt (együtt) szereztek rajta, 8 interceptiont és 1 kierőszakolt fumblet szerzett. Idővel bekerülhet a védelembe de egyelőre csak a speciális egységben kaphat szerepet.

twitter.com, Fotó: justblogbaby.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr3215640786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása