Túl sokat kért a Bears az 1/1-es választásért
2023. március 18. írta: Raider Nation

Túl sokat kért a Bears az 1/1-es választásért

A Carolina Panthers a hétvégén megszerezte az első választás jogát a Chicago Bears csapatától. A pick természetesen nem volt olcsó, két első, két második körös választás kellett átadniuk és a pickek mellett csapatot váltott a Panthers legjobb wide receivere, DJ Moore is.

A hírek szerint a Fosztogatók vezetőségét is érdekelte az első választás joga. A beszámolók szerint azonban sokallták a kért ellenértéket. Az idei első, második körös és két jövőbeli első és egy jövőbeli második körös választást kért a Bears vezetősége.

Tulajdonképpen ezt megadta a Panthers ha Moore-t elsőkörös picknek tekintjük. Az egész a múlt héten zajlott így valószínűleg sok minden másképpen alakult volna ha meg tudnak egyezni a Bears-el.

Ha megvalósul a csere akkor az első helyen biztosan irányítót húzunk. De miután nem lett az egészből semmi így érkezett Jimmy Garoppolo. Persze még mindig kérdéses, hogy milyen posztra húzunk az első körben. Jön egy irányító aki pár évet padozik Jimmy G mögött vagy kihúzzuk a legjobb elérhető játékost?

Fotó: justblogbaby.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr9018074588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása