Az évfolyam legjobb tight endjét szereztük meg az első körben
2024. április 27. írta: Raider Nation

Az évfolyam legjobb tight endjét szereztük meg az első körben

Az előzetes hírekkel ellentétben nem cseréltük fel és maradtunk az eredetileg elfoglalt 13. helyen. A választás előtt már kiválasztották az összes Top prospectnek számító irányítót, 6-ot az első 12 helyen így QB-ban nem kellett gondolkodni.

A vezetőség és Tom Telesco general manager így Brock Bowers tight end mellett döntött. Bowers egy jó pick, hosszú éveken keresztül megoldhatja a tight end posztot. Az elérhető legjobb játékos kiválasztása mellett döntöttek az első körben.

Bowers All-American tight end, kétszeres nemzeti bajnok és kétszeres John Mackey-díjas (az egyetemi futball legjobb tight endjének ítélnek oda). A Georgiában töltött három szezonja alatt 175 elkapásból 2.538 elkapott yardot és 26 touchdownt szerzett.

A Fosztogatók 1996 óta nem választottak tight endet az első körben. Akkor Rickey Dudley volt a választott aki 5 szezon után távozott. Dudley 80 mérkőzésen játszott, 78 mérkőzésen volt kezdő 186 elkapása 2,627 elkapott yardja és 29 TD-je volt. 

Brock Bowers bemutatása:

2002. december. 13-án született Napa városában, Kaliforniában. A középiskolában irányítót, tight endet és linebackert is játszott. Számos egyetem érdeklődését felkeltette és a sokoldalúsága miatt a Notre Dame például LB-ként számolt volna vele, Bowers azonban az edzői stáb miatt a Georgiát választotta. Ott 3 produktív évet produkált, minden szezonjában 700 yard felett zárt, az All-American jelölések mellett kétszer is az NCAA legjobb tight endjének választották meg, ráadásul a csapatával begyűjtött két bajnoki címet. Nem volt már mit bizonyítania, így jelentkezett a draftra.

Erősségek

  • Elit atletikusság egy TE-hez képest
  • Irreálisan sok yardot tud hozni az elkapás után
  • Rettentő sokoldalú, a reverse futójátékoknál és a screen passzoknál is kiválóan alkalmazható
  • Végtelen energiával rendelkezik, ami feldobja a csapattársait

Gyengeségek

  • Nem a legnagyobb testalkatú
  • A profik között bajban lehet a press coverage ellen
  • Finomítani kell az útvonalain

Fotó: raiders.com, 

Játékos bemutató forrásanyag: New York Giants Hungarian Blog és NLF Hungary

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr7818391199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása