Hogyan taktikázhat Mike Mayock az első körben?!
2020. április 21. írta: Raider Nation

Hogyan taktikázhat Mike Mayock az első körben?!

Péntek hajnalban megrendezik az idei Draft első körét amelyben két választással rendelkezünk. Nem biztos, hogy két játékost fogunk választani pénteken mert több szakértő szerint hátrafelé tradelhetünk. Ez nem lenne logikátlan mert nincs második körös választásunk a Khalil Mack trade miatt de vegyük, hogy az adott helyen fogunk választani.

Elsőként a 12. helyen következünk ahol szinte biztosra lehet venni, hogy elkapót fogunk választani. Jerry Jeudy és CeeDee Lamb a fő esélyes de a tegnapi hírek szerint a második játékos érkezhet. Mayock nagyon elégedett vele és véleménye szerint kitűnően illene Jon Gruden rendszerébe.

A másik választunk a 19. helyen következik. Ez már nehezebb dió. Amikor egy hónapja kérdezték, hogy kiket választunk majd az első körben akkor gondolkodás nélkül rávágtam, hogy elkapót és linebackert. Azonban mára ez megváltozott.

A második legnagyobb hiányposztnak a cornerback poszt számít. Azonban ezen a helyen nem marad igazi, egyből kezdő szintű ütőképesnek mondható cornerback. A poszton Jeff Okudah messze kiemelkedik de a 19. helyig valószínűleg ki fog menni CJ Henderson és AJ Terrell is. Ha ők kimennek akkor Jaylon Johnson és Kristian Fulton maradna.

Ők nem biztos, hogy megérik a 19. helyet így két választás marad. Vagy kihúzzuk az akkor elérhető legjobb játékost aki defensive tackle, linebacker poszton szerepel vagy hátra tradelünk egy olyan üzletel amiben minimum egy idei második körös (vagy eltoljuk a választás jövőre és elfogadunk egy olyan csomagot amelyben jövő évi elsőkörös) választás van.

Alapesetben ilyen egyszerű az idei Draft de több szakértő szerint jelenleg sokkal nagyobb szükség van jó cornerbackre mint jó elkapóra. Ha elsőként megyünk rá a cornerbackre akkor még elérhető lenne a Henderson, Terrell páros valamelyike. Ebben az estben a 19. helyen jönne elkapó aki valószínűleg Justin Jefferson vagy esetleg Brandon Aiyuk lenne.

De az is lehet, hogy a riválisok borítanak mindent és bejönnek elénk egy elkapóért. A Broncos a hírek szerint szívesen előzne Jerry Jeudy-ért. Szóval nagyon sok variáció létezik de alapesetben először egy elkapó utána pedig védő (cornerback/linebacker/defensive tackle) várható.

Fotó: justblogbaby.com, nypost.com, tampabay.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr515628806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása