Oaklandben köthet ki Jared Allen
2014. március 07. írta: Raider Nation

Oaklandben köthet ki Jared Allen

Jared Allen_2A California-i csapatnál nagy erősítések lesznek a holtidényben, közel állhatnak Jared Allen megszerzéséhez is. Az Oakland Raiders idén 66 millió dollárral rendelkezik a fizetési sapka alatt, ami bőven elegendő arra, hogy megerősítsék mostanában igencsak gyenge csapatukat.

Tőlünk Jared Allen már biztos, hogy távozik, mert már ő is elmondta, hogy kipróbálja magát a szabadügynöki piacon és nyilván oda fog aláírni, ahol a legtöbb pénzt kínálják neki. Tavaly 17 millió dollárral ő volt a legtöbbet kereső Vikings játékost, amit még a 2013-as szezon előtt a vezetőség szeretett volna pár millióval lecsökkenteni, de abba Allen nem ment bele.

Jared már 6 éve a Vikings játékosa, de most szétválnak útjai a csapattal. Egy meg nem nevezett forrás szerint három csapat lehet a befutó Allen-nél. A Buccaneers, a Jaguars és a Raiders csapatai közül valamelyik lehet majd Allen új állomása. Eme három együttes közül most az Oakland Raiders tűnik a legesélyesebbnek, mert egy magát megnevezni nem akaró csapathoz közeli ember azt mondta, hogy mindenképp megszereznék a veterán védőt.

Forrás:

NFL Hungary

nflhu.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr525848586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása