Támadófalember érkezett a második és a harmadik körben
2024. április 27. írta: Raider Nation

Támadófalember érkezett a második és a harmadik körben

Létezik egy olyan filózófia az NFL-ben, hogy a falaktól kifelé haladva kell építkezni. Az offseasonban hosszabbítottunk Andre James centerrel és szerződtettük Cody Whitehair-t is a falba. A támadófal jobb széle azonban még problémás maradt.

Tom Telesco general manager a támadófal hiányosságaira fókuszált a Draft második és harmadik körében. Mindkét választással igyekeztek betömni ezeket a lyukakat: a második körben az oregoni Jackson-Powers Johnsont (44.), a harmadik körben pedig a marylandi DJ Glazert (77.) választottuk ki.

Jackson Powers-Johnson, Oregon, guard, 44. hely

A támadófalember 27 mérkőzésen lépett pályára az Oregon Ducks színeiben és kitüntetett egyetemi karriert futott be. Ő az első Pac-12-es játékos a történelemben, aki elnyerte a Rimington Trophy-t, amelyet évente adnak át az egyetemi futball legjobb centerének.

Duckként eltöltött három éve alatt egyetlen sacket sem engedett el és a Pro Football Focus 2023-ban 90,6-os passzblokkolási osztályzatot kapott. Amellett, hogy tagja volt annak a támadósornak, amely döntős volt a Joe Moore-díjra, a junior szezonjában az Associated Press All-American első csapatába került.

DJ Glaze, Maryland, offensive tackle, 77. hely

Glaze az elmúlt szezonban mind a 13 mérkőzésen bal oldali tackleként kezdett a Terrapins támadósorában, amely a Big Ten negyedik legjobb támadósorát és a legjobb passzoló támadósorát (278,9 passzolt yard) védte. A 2023-as évadban a Big Ten Konferencia harmadik csapatának tagja lett.

Fotó: sports.mynorthwest.com, justblogbaby.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr5318391215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása