Henry Ruggs miatt nem cseréltük el a 12. választást
2020. április 28. írta: Raider Nation

Henry Ruggs miatt nem cseréltük el a 12. választást

Felvetődött az első kör után, hogy miért nem cseréltünk hátrafelé a Drafton. Azóta kiderült, hogy a 12. választás elcserélésére ajánlat is érkezett, a Tampa Bay Buccaneers akarta megszerezni a választásunkat de Henry Ruggs miatt nem cseréltünk.

Jason Licht a Bucs general managere a 12. választásért (és a harmadik körös pickért, 81. választás) felajánlotta a 14. picket, a harmadik, az ötödik és a hatodik körös választást. Tulajdonképpen két helyet hátramentünk volna, cseréltünk volna a harmadik körben és két késői választást kaptunk volna.

Ez annyira nem volt erős ajánlat és Mike Mayock végül azért nem fogadta el mert a két választás között ott volt a San Francisco 49ers, akivel végül cserélt is a Bucs, akiktől elkapót vártak és féltek tőle, hogy elviszik Ruggs-t. Lehet más lett volna a helyzet ha második körös pick lett volna a csomagban mert az a kör elment a Khalil Mack tradeben.

A 19. helyért nem lehet hallani, hogy érkeztek-e volna ajánlatok. Annyi derült ki, hogy Jon Gruden jobb cornerbacknek tartja Damon Arnette-t mint a harmadik helyen kiválasztott Jeff Okudah-ot és ezért választottuk ki az első körben. Elvileg a második körben is elérhető lett volna egy hátra cserével de ez persze sohasem fog kiderülni.

nbcsports.com, Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr9315646612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása