A Houston Texans elleni mérkőzésről
2013. november 17. írta: Raider Nation

A Houston Texans elleni mérkőzésről

Kevesebb mint fél óra múlva megkezdődik a Houston Texans elleni mérkőzésünk. Érdekes összecsapásnak ígérkezik a mérkőzés hiszen mindkét csapatnak igen sok problémája van. Mindkét csapat keretéből kikerült az elsőszámú irányító és a kezdő running back is. Schaub gyenge teljesítmény míg Pryor sérülés miatt hagyja ki a mérkőzést. A Texans kezdő futója Arian Foster megsérült és már nem léphet pályára az idei szezonban. A Raiders futója Darren McFadden jelenleg szintén sérült de Ő még visszatér a szezonban.

A Texans megnyerte az első két mérkőzését, de elvesztette a rá következő hetet. A gyenge produkciójuk ellenére is övék a liga legjobb védelme és a kilencedik legjobb támadóegysége (az engedett és a szerzett yardok tekintetében). Case Keenum lesz a kezdő aki eddig 7 touchdownt szerzett és még egyetlen interceptiont sem passzolt. Ez rossz hír hiszen a mi védelmünk nem igazán brillírozik a passzvédekezésben.

A Raidersnél az újonc Matthew McGloin lesz a kezdő. Eddig minden a futásra épült és ez rossz hír a fiatal irányító számára. Nagyon gyenge a támadófalunk így igen rossz este elébe néz McGloin. Pryor nagy előnye az atletikussága mert többször is ki tudott menekülni a zsebből, de ez McGloin számára nem lesz egyszerű feladat. Pechére ráadásul pont a liga legjobb passz elleni védelme ellen lesz kezdő életében először.

A Texans problémái miatt megnyerhető a mérkőzés de ez nagyon nem lesz egyszerű. Eddig a Raiders támadójátékában a futás dominált de Pryor és McFadden kiesése miatt minden megváltozott. A Texansnak jó a védelme így minden azon fog múlni, hogy sikerül-e megvédeni az irányítót. Ha ez nem fog menni akkor egy nagy vereségbe is beleszaladhat a csapat.

Kép: operationsports.com, raiders.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr595639477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása