Döntő év előtt áll a safetynk
2020. június 10. írta: Raider Nation

Döntő év előtt áll a safetynk

A Raiders safetyjének, Lamarcus Joyner-nek mindent bele kell adnia ha nem akar jövőre kikerülni a szabadügynökpiacra. A védő tavaly érkezett a Raiders-hez de nem hozott erős szezont és a szerződésének felépítése miatt könnyen munkanélkülivé válhat.

Joyner tavalyi szerződtetésekor egyértelműen azt várták, hogy megerősíti a free safety és a nickel cornerback posztot de ez elmaradt. Tavaly pályára lépett 14 mérkőzésen de csak 48 tacklet szerzett és 3 passzt védekezett le.

A védő négyéves, 42 millió dolláros szerződéssel érkezett tavaly. A szerződéséből még három év hátravan és mivel az idei elküldésével 11.35 millió dollár halott pénzt képeznének így idén biztonságban van. Az utolsó két évben 11.2 és 11.3 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából amely 2.5 illetve 1.25 millió dollár halott összeg mellett felszabadítható. Így ez egyértelműen make-or-brake szezon a safety számára.

Fotó: raiderswire.usatoday.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr1615783166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása