Két játékost választottunk a harmadik napon
2020. április 27. írta: Raider Nation

Két játékost választottunk a harmadik napon

A Draft utolsó napján két játékossal erősítettük meg a csapat keretét. Rögtön egy cserével kezdtük a napot, hogy felmenjünk a Clemson guardjáért John Simpson-ért. A 109. választásért átadtuk a 121. és a 172. választásunkat. A negyedik kör végén, az első kompenzációs pick helyén a cornerback Amik Robertson-t választottuk. Ezzel a választással a korábbi tradeek miatt véget is számunkra az idei Draft.

Simpson négy szezont játszott a Clemson-on és nem is akárhogyan teljesített. Két éve bekerült az All-American team harmadik, tavaly pedig az első csapatába. Több elemző az idei évfolyam legjobb guardjai közé sorolta. A cserével együtt is nagyon jónak tűnik ez a választás.

Robertson a Louisiana Tech játékosa volt. 184 tacklet, 14 interceptiont, 4 sacket, 3 touchdownt szerzett és 17 passzt védekezett le az egyetemi pályafutása során. Csak 54,3-as passr ratinget szereztek ellene az irányítók. Nagy steal lehet a kiválasztása mert sokan jóval korábra várták a cornerbacket.

Így tehát teljessé vált az idei Draft classunk és remélhetőleg hasonlóan jól fognak teljesíteni az idei fiataljaink mint a tavalyi újoncaink!

Fotó: justblogbaby.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr215644936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása