Mérkőzés összefoglaló: Chiefs 24-7 Raiders
2013. október 16. írta: Raider Nation

Mérkőzés összefoglaló: Chiefs 24-7 Raiders

Vasárnap este elszenvedtük idei második vereségünket a továbbra is veretlen csoportriválisunk, a Kansas City Chiefs ellen. Jelenleg 2-4-es mérleggel csoportunk utolsó helyén állunk. A vereség oka a második félidei teljesítményben és a gyenge támadófalban keresendő, hiszen ilyen rossz játékrészt idén még produkált a csapat. A végeredmény 24-7 a Chiefs javára és ez az idei legnagyobb arányú vereségünket jelenti.

A szünetet követően még 7-7-re állt a mérkőzés sőt Janikowski kihagyott egy mezőnygólt is amit ha értékesít akkor vezetéssel vonulhattunk volna az öltözőbe. Viszont a sportban nincs de és a második félidőben szétestünk. A harmadik negyedben Jamaal Charles megfutotta második touchdownját, a negyedikben Ryan Succop értékesített egy mezőnygólkísérletet és végül Husain Abdullah 44 yardos interception returnjével beállította a végeredményt.

Terrelle Pryor teljesen szétesett a második félidőre. Az első két negyedben 1 touchdownt, míg a második negyedben 3 interceptiont szerzett. Ez nagyban köszönhető a gyenge támadófalnak hiszen 10 alkalommal is sackelték az irányítót amivel 67 yardot vesztettünk. Összehasonlításképpen Peyton Manning-et az eddig hat mérkőzésen összesen csak 5 alkalommal sackelték.

A Raiders legeredményesebb futójátékosa Pryor volt. 6 futókísérletéből 60 yardot szerzett. Darren McFadden 16 kísérlettel és 52 futott yarddal zárta a mérkőzést ami 3.25-ös átlagot jelent. Ez még mindig nagyon kevés ahhoz, hogy franchise játékos legyen de a sikeres futásokhoz is elengedhetetlen a jó támadófal. Ez jelenleg nincs meg Oaklandben és jelen pillanatban ezen kellene a legtöbbet javítani.

Pryor majd száz yarddal többet passzolt mint Alex Smith így nem meglepő, hogy a Raiders elkapói voltak eredményesebbek. Denarius Moore 82 yard és 1 TD, Rod Streater 46 yard és McFadden 31 elkapott yarddal zárt.

A védelemből szokás szerint ki lehet emelni a Nick Roach - Tracy Porter párost. A linebacker 8 tacklet és 1 sacket míg a cornerback 5 tacklet szerzett. A kezdő defensive tackle Vance Walker most is jól teljesített és  egy alkalommal sikerült sackelnie Smith-et is. Brandian Ross, Charles Woodson és D.J. Hayden egyaránt szerzett egy kierőszakolt fumblet de sajnos ezek közül egyet sikerült megszereznünk.

A mérkőzés talán legemlékezetesebb pillanata, hogy a találkozón megdőlt egy Guinness rekord. Most már nem a Seattle Seahawks stadionja a világ leghangosabb stadionja mert a cím átszállt a Chiefs otthonára az Arrowhead stadionra. A rekorddöntésre negyedik negyedben került sor amikor szurkolók 137.5 decibel hangosak voltak. A legcsúnyább pillanat pedig egyértelműen az volt amikor a büntetések és a sackek miatt 3. és 48-al jöttünk.

A hatodik játékhetet követően így már találkoztunk mindhárom csoport ellenfelünkkel és közülük csak a San Diego Chargers csapatát sikerült legyőznünk a múlt heti speciális csütörtök esti rangadón amit vasárnap késő este játszottak. A következő játékhéten a pihenőhetét tölti a csapat és kimondható, hogy jókor jött a szünet. Lesz elég idő, hogy rendbe tegyék a Chiefs ellen is látott problémákat.

CHIEFS RAIDERS
Összes yard 216 274
Futott yard 111 125
Passzolt yard 105 149
First down 16 18
Büntetések 4-20 11-68
Eedmény 24 7

A mérkőzés videó összefoglalójáért kattints IDE!

Képek: thestate.com, usatoday.com, bleacherreport.com, toledoblade.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr765578740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása