A Draft utolsó napjának választottjai
2024. április 28. írta: Raider Nation

A Draft utolsó napjának választottjai

Tegnap este megrendezésre került az idei Draft harmadik napja és újabb 5 játékos kezdi meg a pályafutását Fosztogatóként. Érkezett cornerback, linebacker, running back és safety is.

4. kör, 112. hely, Decamerion Richardson, CB, Mississippi State

A cornerback 45 mérkőzésen lépett pályára, 26 találkozón kezdett az egyetemen. 2022-ben (85) és 2023-ban (79) a cornerbackek között a legtöbb tacklet szerezte a SEC-ben. Utolsó szezonjában a Mississippi State-nél 86,4-es defense és 90,3-as tackling osztályzatot kapott a Pro Football Focus-tól. Ezen kívül 10 passzt védekezett le. Richardson az első védő, akit a Raiders a 2024-es NFL Drafton kiválasztott.

5. kör, 148. hely, Tommy Eichenberg, LB, Ohio State

A Buckeyes linebacker kitüntetett egyetemi karriert futott be, 37 mérkőzésen játszott és két kiemelkedő Bowl mérkőzése volt. Ő volt a 2022-es Rose Bowl defense MVP-je az Ohio State Utah elleni győzelme során. Abban a szezonban a Big Ten-t vezette a tacklek számában,. Bekerült az All-Big Ten Conference és az All PFF első, az AP All-American második csapatába. Pályafutását 268 tackle-lel, 21 negatív yardos tacklelel és 5 leütött passzal zárta.

6. kör, 208. hely, Dylan Laube, RB, New Hampshire

A New York-i Westhamptonban született játékos volt az egyik legjobb FCS-játékos a draftosztályában. 2022-ben (194,3) és 2023-ban (209,5) vezette a mérkőzésenkénti átlag futott yardok számát. Összesen 43 touchdownt ért el 46 mérkőzésen az egyetemi karrierje során. A speciális csapatban is bevetették, átlagosan több mint 31 yardot a kickek és több mint 11 yardot szerzett a puntok visszahordásában 2023-ban. Őt választották a CAA Special Teams Év Játékosának. Ő az első játékos, akit a New Hampshire-i Egyetemről draftoltak Jared Smith 2013-as defensive tackle óta.

7. kör, 223. hely, Trey Taylor, S, Air Force

A védő mind a 13 mérkőzésen kezdett az Air Force színeiben a tavalyi szezonban, és csapatában a legtöbb interceptiont szerezte (három, ebből egy touchdownt ért). Emellett 74 tackleje volt. Ő lett az Air Force történetének első játékosa, aki elnyerte a Jim Thorpe-díjat (2023), amelyet az ország legjobb egyetemi védőjátékosának ítélnek oda és kiérdemelte az All-Mountain West első csapatának tagságát.

7. kör, 229. hely, M.J. Devonshire, CB, University of Pittsburgh

Devonshire a Kentuckyból a Pittre való átigazolása után megújult. 2022-ben a Panthers kezdőjátékosa lett és az ACC egyik legjobb cornerbackjévé vált. A Pittnél töltött három szezonja alatt 21 passzt védekezett le, nyolc interceptiont és három touchdowt szerzett interception után. A 2023-as évben az ACC második csapatába választották. A speciális csapatokban is hasznos volt a Panthersnél, összesen 335 punt return yardot és egy punt return touchdownt ért el. 2022-ben a második csapat All-ACC-specialistája lett.

Fotó: silverandblackpride.com, pittatletics.com, si.com, youtube.com, 

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr2018391829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása