Sebastian Janikowski lett a hónap játékosa
2012. november 03. írta: Raider Nation

Sebastian Janikowski lett a hónap játékosa

A Raiders Pro Bowl kickere, Sebastian Janikowski lett október hónap legjobb AFC speciális egység játékosa. Pályafutása során negyedik alkalommal választották meg a hónap legjobbjának. Jó teljesítményével hozzájárult a pozitív hónaphoz. 2-1-es mérleggel zártuk az októbert.

11 mezőnygóljából 10-et értékesített ami 90.9%-os pontosságot jelent. Egyetlen kihagyott mezőnygólját a Jacksonville Jaguars elleni mérkőzés rendes játékidejének utolsó másodperceiben lőtte. Ez viszont egy 64 yardos kísérlet volt és NFL rekordot jelentett volna. A hosszabbításban értékesítette a 40 yardos győzelmet jelentő mezőnygólt. Pályafutása során ez volt a 13 mérkőzést eldöntő mezőnygólja.

Októberi teljesítmények:

- 19 kezdőrúgásából 13-at touchbackre rúgta (68.4%). A második legjobb mutató a Baltimore Ravens-es Justin Tucker (69.2%) mögött

- 36 pontot szerzett három mérkőzésen

- az október 14.-i Atlanta Falcons elleni mérkőzésen értékesített egy 52 yardos mezőnygólt ami pályafutása 38.-ik 50+ yardos mezőnygólja volt

- a múlt hétvégi Kansas City Chiefs elleni mérkőzésen 4-ből 4 mezőnygólt, 2-ből 2 extra pontot értékesített

(raiders.com, nflpopolsku.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr484887140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thargie 2012.11.03. 16:17:09

Touchback-re rúgta azokat a kezdőrúgásokat. :)
Amúgy grat, Jano!
süti beállítások módosítása