Gabe Jackson marad a kezdő guardunk
2020. május 01. írta: Raider Nation

Gabe Jackson marad a kezdő guardunk

Gabe Jackson jövője már jó ideje témát szolgáltat a csapat háza táján és nemrégiben sokan biztosra vették, hogy a guard már lejátszotta utolsó mérkőzését a Raiders játékosaként. Ezt az elméletet tovább erősítette, hogy a Draft negyedik körében kiválasztottuk John Simpson-t.

A Clemson guardjának érkezése azonban nem jelenti Jackson távozását. A Draft után rögtön elmondták, hogy nem akarnak megválni Jackson-tól és továbbra is Fosztogató lesz. A jelenleg 28 éves játékos a hetedik szezonját kezdi meg nálunk és az eddigi pályafutása során 84 mérkőzést játszott és 83 alkalommal volt kezdő.

Jackson-al ötéves, 55 millió dolláros szerződéshosszabbítást kötöttünk 2017-ben így még három évig rendelkezik szerződéssel. Mindhárom évben 9.6 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából de egyetlen cent halott összeg nélkül el lehet küldeni. A pályán tavaly már csak közepes teljesítményt nyújtott így sokakban felmerült, hogy az Ő fizetését bizony meg lehetne spórolni.

Fotó: fullpresscoverage.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr4015652284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása