Csökkenteni akarják a stadion befogadóképességét
2013. február 13. írta: Raider Nation

Csökkenteni akarják a stadion befogadóképességét

A Raiders-nek azóta okoz problémát a jegyek értékesítése amióta visszaköltöztek Oakland-be 1995-ben. A mostani terveikkel viszont elkerülhetik a televíziós blockout-ot. A mérkőzést csak akkor közvetíthetik a helyi televíziók ha a mérkőzés kezdete előtt 72 órával értékesítik a jegyek 85%-át.

Éppen ezért a csapatvezetés az O.co Coliseum befogadóképességének csökkentését tervezi ami 28 szektort érinten. A Raiders a tervek szerint 64.200-ról 53.200-ra akarja csökkenteni az ülőhelyek számát, amivel az NFL legkisebb stadionja lenne. A jelenlegi legkisebb befogadóképességgel a Chicago-i Soldier Field rendelkezik, ami 61.500 néző befogadására képes.

De talán egy másik oldalról kellene megközelíteni a problémát. Nem biztos, hogy a stadion befogadóképességének csökkentésével, hanem inkább a futball élet fellendítésével kellene kezdeni. A csapat 2002 óta nem jutott be a rájátszásba és a pályán mutatott jó teljesítmény visszahozná a nézőket is. A régi amerikai mondást átalakítva: "Ha felépítesz egy csapatot, jönni fognak"!

(nfl.com, Fotó: prweb.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr245077638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása