Offensive tackle érkezett a szabadügynökpiacról
2020. május 06. írta: Raider Nation

Offensive tackle érkezett a szabadügynökpiacról

Tegnap bejelentették, hogy a Raiders a szabadügynökpiacról szerződtette Sam Young-ot. Az offensive tackle a pályafutása során már több csapatot is megjárt és valószínűleg csak kiegészítőemberként illetve a keret feltöltése miatt érkezett.

Young-ot a 2010-es Draft hatodik körében választotta ki a Dallas Cowboys de megjárta a Buffalo Bills, a Jacksonville Jaguars, a Miami Dolphins és a San Francisco 49ers csapatát is. Összesen 92 mérkőzésen lépett pályára az NFL és 21 találkozón volt kezdő.

A szerződtetésének bejelentése után előjött ismét Gabe Jackson távozása. A Draft hetében megpróbálták elcserélni de nem találtak trade partnert pedig alacsony ellenértéket vártak a guardért cserébe. Mike Mayock állítása szerint Jackson nem megy sehova de a halott összeg nélkül felszabadítható 9.3 millió dollár miatt lehet, hogy mégis máshogyan alakul majd a dolog.

profootballnews.com, Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr8515662926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása