Véget ért Carson Palmer szezonja
2012. december 25. írta: Raider Nation

Véget ért Carson Palmer szezonja

Carson Palmer nem fog pályára lépni az utolsó alapszakasz mérkőzésen, de nehéz elképzelni, hogy ez jelentené Oaklandi karrierjének a véget is. A vezetőedző Dennis Allen tegnap bejelentette, hogy az irányító bordája megrepedt és a tüdeje is megsérült a hétvégi Carolina Panthers elleni mérkőzésen. A sérülés a mérkőzés első negyedében történt és Palmer vissza sem tért a pályára. A vasárnap estét is kórházban töltötte.

Allen viszont nem nyilatkozott a helyettes személyéről. A Panthers ellen Matt Leinart váltotta Palmer-t, dehát ez messze nem ugyanaz a szint. Már a múlt héten bejelentették, hogy a harmadik számú irányító, Terrelle Pryor több szerepet fog kapni az utolsó két alapszakasz mérkőzésen így érdemes lenne bedobni a mélyvízbe és lesz ami lesz.

És hogyan tovább. Palmer 13 millió dollárt fog kapni a következő szezonban. Ennyi pénzt már kap meg máshol a jelenleg 33 éves egykori 1/1-es játékos. Ahhoz kétség sem fér, hogy kiérdemli a Raiders kezdő irányító posztját, de az is igaz, hogy nem lehet rá alapozni a jövőt. 4.018 passzolt yarddal, 22 touchdownnal és 14 interceptionnel zárta a szezont. Folyamatosan megsérültek az elkapók és a futójáték sem működött. Szinte egyedül tünt ki a támadóegységből.

A másik oldalon pedig ott van a rossz szereplés és az ezzel járó kedvező Draft hely. Jelen pillanatban harmadikként választhat a Raiders az áprilisi Drafton. Az első két helyen, a Chiefs és a Jaguars irányítót fog választani, így az évfolyam harmadik legjobb irányítóját tudjuk kiválasztani. A második körös pick elveszett a Palmer tradeben, így kulcsfontosságú az első körös választás hiszen ezt követően minimum 64 picken keresztül csak hullani fognak a jobbnál jobb játékosok.

(nfl.com, Fotó: tracking.si.com, Ezra Shaw/Getty Images)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr354981394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása