Majdnem súlyosan megsérült az elsőkörös elkapónk
2020. június 02. írta: Raider Nation

Majdnem súlyosan megsérült az elsőkörös elkapónk

A Raiders idei első választottja Henry Ruggs III volt akit az első kör 12. helyén választottunk ki. Nagy reményeket fűzünk a gyors elkapóhoz aki tegnap a szívbajt hozta a csapat szurkolóira ugyanis nagyon közel állt hozzá, hogy súlyosan megsérüljön.

Ruggs a hírek szerint költözködni segített az egyik barátjának amikor megsérült a lába. Az esetről nincsenek igazán pontos hírek, egyelőre annyit lehet tudni, hogy éppen pakolt valamit az utánfutóba amikor beszorult a lába a kamion és az utánfutó közé. A probléma az volt, hogy ekkor valami beleállt a combjába ami nyílt sérülést okozott.

A legnagyobb problémát viszont az jelenti, hogy ha mintegy kb. 2,6 centivel odébb áll bele az a valami a lábába akkor elvágja az ütőerét. Szerencsére Ruggs könnyen megúszta a dolgot és édesapja elmondása szerint jól van az elkapó.

twitter.com, Fotó: clutchpoint.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr4215736828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása