Jon Gruden előtti korszakból csak 3 védő maradt
2020. május 16. írta: Raider Nation

Jon Gruden előtti korszakból csak 3 védő maradt

Jon Gruden-t csak két éve nevezték ki a Raiders vezetőedzőjének de már mostanra alaposan átalakult a keret. Már az első szezonjában elcserélte Khalil Mack-et és Amari Cooper-t és akkor tudni lehetett, hogy teljes egészében a saját arculatára akarja formálni a csapatot.

A legnagyobb átalakításon a védelem ment keresztül ugyanis jelenleg csak három olyan játékos szerepel a csapat keretében akik Gruden kinevezése előtt, azaz 2018 januárjában is Fosztogatók voltak. Ez a három játékos pedig Nicholas Morrow, Marquel Lee és Erik Harris akik jelenleg tartaléknak számítanak.

A fenti képen látható, hogy a jelenlegi védők mikor érkeztek a csapathoz. Mondhatjuk úgy, hogy egy szinte teljes egészében újragondolt defense-el vágnak neki az idei szezonnak. Mindennek ellenére az eredmény a legfontosabb így ha jól fog működni az egység akkor egy év múlva senki fog azzal foglalkozni, hogy ki és mikor érkezett a Raiders-hez.

raiderswire.usatoday.com, Fotó: raiderswire.usatoday.com, twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr2515702012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása