A következő szezonban Jim Harbaugh lehet a Raiders edzője
2014. október 09. írta: Raider Nation

A következő szezonban Jim Harbaugh lehet a Raiders edzője

Egy jó pár hete tudható, hogy Jim Harbaugh elvesztette a San Francisco 49ers öltözőjét és biztossá vált, hogy bárhogyan is végződik az idei szezon a következő évben nem Ő már fogja irányítani a csapatot. Ez felveti a kérdést, hogy mi lesz Harbaugh sorsa pontosabban hogyan is fog távozni San Francisco-ból. A szerződés felbontás és az eltradelés a két lehetőség.

Ha el akarják távolítani Harbaugh-t akkor a 49ers első körben biztosan meg fog próbálkozni egy trade-el. Idén februárban a Cleveland Browns két harmadik körös pickért cserébe már megpróbálta megszerezni a vezetőedzőt de ezt az ajánlatot akkor még visszautasította a 49ers.

Ez az ajánlat nagyon messze a Jon Gruden féle 13 ezelőtti tradehez képest. Az Oakland Raiders két elsőkörös, két második körös és 8 millió dollárt kapott a Tampa Bay Buccaneers csapatától a vezetőedzőért cserébe.

Felmerül a kérdés, hogy februárban a 49ers kevesellte az ajánlatot vagy talán más okok álltak az elutasítás hátterében.

Egyes hírek szerint Harbaugh nem akarja elhagynia a Bay Area-t ami kedvező a Raiders számára. Persze hacsak nem költözik el a csapat Los Angelesbe. A PFT információ szerint maga Harbaugh is szívesen visszatérne Oaklandbe ahol 2002-ben elkezdte az edzői pályafutását mint a csapat irányítóedzője.

Forrás:

NFL Hungary

nflhu.blog.hu

(profootballtalk.nbcsports.com, Fotó: sfexaminer.com, theoaklandraiders.wordpress.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr156775713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása