Hajnalban hazai közönség előtt bizonyíthat Derek Carr
2014. augusztus 28. írta: Raider Nation

Hajnalban hazai közönség előtt bizonyíthat Derek Carr

Hajnali 4 órakor kezdetét veszi az idei utolsó előszezon mérkőzésünk a címvédő Seattle Seahawks ellen és a találkozón három mérkőzést követően nem Matt Schaub lesz a Raiders kezdő irányítója. Derek Carr kiválasztása óta pályázik a kezdő irányító posztra és hajnalban eljön a pillanat, hogy Ő vezesse a Raiders első támadósorozatát.

Ez azonban korántsem jelenti sem azt, hogy Carr legyőzte volna Schaub-ot és az újonc lesz a kezdő a jövő heti New York Jets elleni első mérkőzésen is. A veterán Schaub sérüléssel bajlódik és ezért fogja kihagyni a hajnali előszezon mérkőzést.

"Boldog vagyok, hogy pályán lehetek. Ez az amiért olyan keményen dolgoztunk az offseasonban. Ez az amiért sok órát odakint töltesz még azelőtt, hogy bárki más megérkezne. Megteszel rengeteg dolgot, hogy pályán lehess és segíthess a csapatodnak, örömmel várom." - nyilatkozta Carr.

Hazai közönség előtt most minden adott Carr számára, hogy bebizonyítsa valóban megérdemli a Raiders kezdő irányító posztját. Ha ki tudja aknázni a benne rejlő potenciált akkor még meg is nyerheti a Schaub-al folytatott versenyt de roppant nehéz dolga lesz mert a liga legjobb védelme ellen kell bizonyítania.

"Az első naptól kezdve mondom, hogy ez a srác roppant kényelmesen érzi magát a huddle-ben. A játék nem túlságosan nehéz a számára. Nem hiszen el, hogy túl gyors neki a játék ami újonc irányítónál sok esetben aggodalomra ad okot." - nyilatkozta az offensive koordinátor Greg Olson.

(nfl.com, Fotó: zimbio.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr816646253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása