A következő évi ellenfeleink
2014. január 08. írta: Raider Nation

A következő évi ellenfeleink

A Raiders a következő évben (nem is lehet másként) is megmérkőzik mind a három csoportriválisával otthon és idegenben. Az AFC-ből idén a Keleti csoport vár a Raiders-re. A Bills-el és a Dolphins-al hazai pályán, míg a Jets-el és a Patriots-al idegenben találkozunk majd. A Dolphins elleni hazai pályához hozzá tartozik, hogy nem az O.co Coliseum-ban, hanem London-ban rendezik a mérkőzést csak hivatalosan a Raiders a pályaválasztó.

Az AFC-ből már csak két csapat van hátra és ezek azok akik ugyanazon pozícióban végeztek a csoportjukban mint a Raiders tavaly. Csoport utolsóként az AFC Délből a Houston Texans hazai pályán, az AFC Északból pedig a Cleveland Browns vár ránk.

A fent említett 12 AFC ellenfeles mérkőzésen kívül egy NFC-s csoport csapataival is megmérkőzik a Raiders. A 2014-es szezonban az NFC Nyugat jön a sorban. Egészen pontosan az Cardinals-al és a 49ers-el hazai pályán, míg a Rams-el és a Seahawks-al idegenben találkozunk majd.

Hazai ellenfelek Idegenbeli ellenfelek
Buffalo Bills New England Patriots
Miami Dolphins New York Jets
Houston Texans Cleveland Browns
Arizona Cardinals  St. Louis Rams
San Francisco 49ers Seattle Seahawks
Denver Broncos Denver Broncos
Kansas City Chiefs Kansas City Chiefs
San Diego Chargers San Diego Chargers

Kép forrása: facebook.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr955747531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása