Végre aktiváltuk Jared Veldheer-t
2013. november 28. írta: Raider Nation

Végre aktiváltuk Jared Veldheer-t

A Raiders tegnap bejelentette, hogy aktiválta az offensive tackle Jared Veldheer-t és ismét elküldte az újonc irányító Tyler Wilson-t. A bal tackle tricepszsérülés miatt még augusztusban került fel a visszatérő sérültlistára. Egyes hírek szerint már ma este a Dallas Cowboys ellen pályára léphet de valószínűleg kevés snapet fog csak játszani.

Viszonylag kellemes csalódást jelentett az offense fal (pár meccset leszámítva) hiszen a szezont megelőzően rettentő gyengének tűnt a csapategység. Veldheer visszatérésvel a szezon hátralevő pár mérkőzésén valószínűleg jobban fog menni Matt McGloin vagy Terrelle Pryor megvédése.

"Nagyon jól és kipihenten érzem magam. Készen állok kimenni a pályára és játszani." - nyilatkozta Veldheer.

Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy a mérkőzésen Veldheer felváltva fog szerepelni az offensive tackle Khalif Barnes-al. Egy másik forgatókönyv szerint Barnes átveszi a left guard helyét. Bárhogy is legyen kiderül pár óra a Cowboys ellen.

(nfl.com, Fotó: fancloud.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr415665701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása