Megjelent az edzőpályán Terrelle Pryor
2013. szeptember 26. írta: Raider Nation

Megjelent az edzőpályán Terrelle Pryor

A mai edzésen ismét részt vett a Raiders irányítója Terrelle Pryor amivel nagy esély mutatkozik a hétvégi játékára is. Pryor-t az orvosok már tisztázták a hétfő esti agyrázkódását követően de ma csak az oldalvonal mellől, sisak nélül figyelhette, hogy Matt Flynn az elsőcsapattal gyakorol. Ez egész pontosan annyit jelent, hogy teljesítette a protokolt amivel (csak) részt vehet az edzéseken.

Végezhet fizikai feladatokat és részt vehet a taktikai megbeszéléseken de a következő egyben és legfontosabb lépés, hogy engedélyezzék számára a "kontakt" gyakorlatokat. Minden jel szerint holnap zöld utat kap és a pénteki edzésen már újra Pryor gyakorolhat az elsőcsapattal.

Az első három forduló nagy meglepetését a mi irányítónk okozta annak ellenére, hogy kétszer is vereséget szenvedett. Az irányító eddigi statisztikáit megnézve azt az érdekességet láthatjuk, hogy amikor gyengébben játszott akkor nyert a Raiders. Az utolsó két mérkőzésen nem szerzett interceptiont és a Broncos ellen 112.4-es QB-ratinget ért el. Remélhetőleg folytatja a sort és a vezetésével vasárnap este a Washington Redskins ellen megszerzik a csapat idei második győzelmét.

(nfl.com, Fotó: espn.go.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr15535432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása