Vége a balhénak, Antonio Brown játszani fog a szezonnyitón
2019. szeptember 07. írta: Raider Nation

Vége a balhénak, Antonio Brown játszani fog a szezonnyitón

Antonio Brown továbbra sem nyugszik és a héten újabb hülyeséggel rukkolt elő. A távolmaradásai miatt, teljesen jogosan, Mike Mayock general manager megbüntette amit igazságtalannak tartott az elkapó. Később találkoztak a felek és a vita odáig fajult, hogy Brown majdnem megütötte Mayock-ot.

Az ügy után természetesen mindenki azt találgatta, hogy mi lesz Brown sorsa és persze azt, hogy a Raiders mennyi ideig fogja eltiltani a saját elkapóját. Tegnap kiderült, hogy el lehet fejteni az eltiltást és Brown játszani fog a hétfő esti mérkőzésen.

Ezt Jon Gruden vezetőedző jelentette be. Egy újabb beszélgetést követően mindenki megbocsátott mindent és a jelek szerint végre csak a futballal fognak foglalkozni. Végre van sisak és mindenki elfelejtette a régi sérelmeit így jöhet a játék.

 

nfl.com, Fotó: twitter.com, Videó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr5915050178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása