Súlyosan megsérült Jared Veldheer
2013. augusztus 14. írta: Raider Nation

Súlyosan megsérült Jared Veldheer

A mai edzésen megsérült a Raiders kezdő bal tackleje Jared Veldheer. A vezetőedző Dennis Allen bejelentette, hogy meg kell műteni a falembert mert elszakadt a tricepsze. Egy ilyen sérülés miatt valószínűleg véget is ért Veldheer szezonja de bíznak a mielőbbi visszatérésben és ezért a csapat csak tartalék sérültlistára fogja tenni.

A játékos listára tételét csak az első játékhetet megelőzően, az 53-as keret kijelölését követően teheti meg a Raiders. Viszont ha Veldheer felkerül erre a listára akkor mindenképpen vissza kell térni a nyolcadik játékhétig.

Allen szavaiból egyenesen következik, hogy a csapat mindenképpen életben akarja tartani Veldheer szezonját és ez teljes mértékben érthető hiszen személyében a Raiders legjobb támadófalemberéről beszélünk. A szakértők többségének véleménye szerint Veldheer az idei szezonban potenciális Pro Bowl játékosnak számít.

(nfl.com, Fotó: sbreport.net)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr615461197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása