Bob Sanders lett a linebacker edző
2013. január 27. írta: Raider Nation

Bob Sanders lett a linebacker edző

A Raiders kinevezte a korábbi NFL defensive koordinátor, Bob Sanders-t a csapat linebacker edzőjének. Ezzel teljessé vállt a következő évi edzői stáb Oaklandben. A jelenleg 59 éves Sanders 33 éves edzői rutinnal rendelkezik.

Az egyetemi bajnokságban dolgozott a Georgia Tech, az East Carolina, a Richmond, a Duke és a Florida csapatánál. Sanders 2001-től dolgozik az NFL-ben. A Miami Dolphins linebacker edzője, a Green Bay Packers defensive end edzője később a Green Bay Packers defensive koordinátora, a Buffalo Bills defensive line edzője majd linebacker edzője lett.

Az edző szerződtetésével most 438 év edzői tapasztalat áll az edzői stáb háta mögött. Sanders csatlakozott defensive oldalon Jason Tarver és Dennis Allen mellé míg a támadóoldalon Greg Olson, Tony Sparano és Al Saunders áll.

(raiders.com, Fotó: silverandblackpride.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr1005047150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása