Még nem áll készen Terrelle Pryor?
2012. december 26. írta: Raider Nation

Még nem áll készen Terrelle Pryor?

Mivel Carson Palmer-nek megsérült a bordája és a tüdeje, kiadóvá vállt a kezdő irányító poszt. A két versenyző a hosszú évek óta már csak tartalék Matt Leinart és a másodéves Terrelle Pryor. A vezetőedző Dennis Allen bejelentette, hogy a döntést csak a hét vége felé fogja meghozni.

A hétfői nyilatkozatában Allen külön kitért Pryor-ra akit ismét pályán szeretne látni a legtöbb Raiders szurkoló.

"Folyamatosan dolgozik, úgy ahogyan azt elvárjuk tőle. Nem áll túl messze a többi fiatal irányítótól. Még dolgoznia kell a lábmunkáján és a játék olvasásán." - nyilatkozta Pryor.

A nyilatkozatból úgy tűnt, hogy Pryor-t szeretné kezdőként pályára küldeni a vasárnapi San Diego Chargers elleni mérkőzésen, de még nem meri megtenni. Viszont még nevezte ki Leinart-ot sem. A többi 17 csapatnál akik nem jutottak rájátszásba már mind lehetőséget adtak a fiataloknak. Érdemes lenne Pryor-t hosszabb ideig a pályán tartani, hogy pontosan láthassák a képességeit.

(nfl.com, Fotó: Christian Petersen/Getty Images)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr904982470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása