Cedric Benson iránt érdeklődik a Raiders
2012. június 20. írta: Raider Nation

Cedric Benson iránt érdeklődik a Raiders

Az idei offseason egyik legjobb szabadügynök running backje, Cedric Benson iránt eddig érthetetlen módon nem volt nagy érdeklődés. Az edzőtábor kezdetéig valószínűleg több edzésre is hivatalos lesz. A legfrissebb hírek szerint az Oakland Raiders érdeklődik a Cincinnati Bengals korábbi futója iránt.

Benson egyike volt a legjobb csapat nélkül álló running back csoportnak, de Tim Hightower marad a Redskinsnél, Joseph Addai-t szerződtette a Patriots és LaDainian Tomlinson visszavonulása után Ő lett a legjobb még szabadon elérhető futó.

Oakland tökéletes hely lenne Benson számára, hiszen a csapat elvesztette Michael Bush-t aki a Chicago Bears-hez távozott. Benson egyértelműen Darren McFadden tartalékja lenne, de a Raidersnek muszáj feltöltenie a running back roosterét, hiszen McFadden igen sérülékeny játékos.

(nfl.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr684600434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása