Taiwan Jones: A veteránok közel állnak a győzelemhez
2014. július 09. írta: Raider Nation

Taiwan Jones: A veteránok közel állnak a győzelemhez

Az offseasonban igencsak átalakult a Raiders és a general manager Reggie McKenzie főként veterán játékosokkal töltötte fel a keretet. Az utolsó két évben egyaránt négy-négy alapszakasz győzelmez ért el a csapat de Taiwan Jones véleménye szerint a következő szezon más lesz. A speciális egység játékos szerint a tapasztalt keret végre kitörhet az AFC Nyugat rabságából.

" Őszintén hiszem, hogy változott a helyzetünk. Ha vannak veteránjaid akik már régóta pályán vannak az sokat segít a célok elérésében amiket kitűztünk magunk elé az idei szezonban. Nagyon jó érzés és sokat segít ha tanácsokat kapsz ezektől a srácoktól és jó hallani amikor azt mondják, hogy mindez lehetséges." - nyilatkozta Jones a Raiders hivatalos weboldalán.

Legjobban McKenzie-nek és a vezetőedző Dennis Allen-nek van szüksége a győzelmekre és a sikeres szezonra ugyanis idén februárban a tulajdonos Mark Davis kimondta, hogy a vezetése mellett már nincs többé bocsánat. Szóval mint a playoffban, Win Or Go Home.

Az offseasonban a legnagyobb, vagy inkább a legbiztatóbb változás a pass rusht-t érinti. A 29 éves linebacker LaMarr Woodley és a 31 éves defensive end Justin Tuck személyében két kitűnő játékos érkezett a támadófalba és a draft első körében kiválasztott Khalil Mack sokáig a védelem meghatározó játékosa lehet.

(nfl.com, Fotó: raidernationstation.com, article.wn.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr336493943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása