McGloin a hét újonc játékosa
2013. november 24. írta: Raider Nation

McGloin a hét újonc játékosa

A múlt heti Houston Texans ellen 28-23-ra megnyert mérkőzésen mutatott játékának köszönhetően az nfl.com oldalán a Raiders irányítóját, Matt McGloin-t választották a 11. játékhét legjobb újonc játékosának. Idén a linebacker Sio Moore-t (8. játékhét) után McGloin a második Fosztogató akit a hét legjobb újoncának választottak.

Az újonc játékos először volt kezdő az NFL-ben, 18 sikeres passzal, 187 passzolt yarddal és 3 touchdownal zárta a mérkőzést. Az első negyedben 2, a harmadik negyedben pedig 1 TD érő átadása volt. A wide receiver Denarius Moore 5 yardos, Rod Streater 16 yardos, míg a tight end Mychal Rivera 26 yardos TD szerzett.

McGloin a szavazáson legyőzte a Bears defensive endjét David Bass-t (eredetileg a Raiders idei hetedik körös Draft választottja volt), a Bills irányítóját EJ Manuel-t, a Buccaneers irányítóját Mike Glennon-t és a Broncos running backjét Montee Ball-t. 

(raiders.com, paniniamerica.wordpress.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr695653498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása