Terrelle Pryor versenyben van a kezdő irányító posztért
2013. január 25. írta: Raider Nation

Terrelle Pryor versenyben van a kezdő irányító posztért

Úgy néz ki, hogy a Raiders egy kicsit felpörgeti a játékosait. Carson Palmer túl értékes hozzá, hogy csak simán elküldjék, de egy kis nyomást azért gyakorolnak rá. A csapat vezetősége szeretné ha Terrelle Pryor is reális esélyt kapna rá, hogy versenyben legyen a kezdő irányító posztért és ezt a Raiders general managere, Reggie McKenzie árulta el.

Pryor eddigi pályafutása során 4 mérkőzésen lépett pályára. A legtöbb lehetőséghez, az idei alapszakasz utolsó mérkőzésén, Palmer sérülését követően jutott. 30 passzkísérletéből 14 volt sikeres, ez 46.7%-os passz pontosságot jelent. 155 futott yardot, 2 touchdownt, 1 interceptiont és 1 futott TD-t szerzett.

"Látnunk kell ahogyan végigvisz egy mérkőzést az előszezonban. Csináljon meg játékokat és vigye végig a játéktervet. Váljon kész játékossá. Erről szól az egész. Úgy néz ki segíteni tud nekünk, hogy győzzünk és a nap végén csakis ez számít. Ezt akarjuk" - nyilatkozta Pryor.

(nfl.com, Fotó: blogs.bettor.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr495042197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása