Rengeteg hibával tarkított mérkőzésen vereség a Steelers ellen
2015. november 09. írta: Raider Nation

Rengeteg hibával tarkított mérkőzésen vereség a Steelers ellen

Tegnap este a Pttsburgh Steelers vendégeként lépett pályára a Raiders és végül egy szoros mérkőzésen 38-35-re vereséget szenvedtünk. A találkozó mindvégig szoros mérkőzést hozott így tulajdonképpen az egyéni hibák és a nagy játékok döntöttek tegnap este.

Egy ilyen, vagy inkább a legnagyobb hiba a Steelers elkapójának, Antonio Brown-ak a játéka volt. Teljesen mindegy volt, hogy ki állt fel vele szemben, szinte minden egyes play során hülyét csinált a védőinkből. Ennek megfelelően brutális statisztikával, 17 elkapásból 284 elkapott yarddal zárt.

Brown magasztalása a secondarynk kritizálása is egyben. A szezon elejétől jól látszott, hogy a defense legnagyobb problémáját a passz elleni védekezés jelenti és ez tegnap hatványozottan be is bizonyosodott. Tegnap összesen 402 passzolt yardot gyűjtött be a defense ami majdnem két mérkőzésre is elegendő yardszám lenne.

A defense erőssége idén a futójáték megölésében rejlett. A tegnapi mérkőzést végignézve azonban erre senki se gondolna. DeAngelo Williams egymaga 170 futott yardot szerzett és a mérkőzésen 195 futott yardot engedtünk a Steelers offensenek ami az idei mérkőzésenkénti átlagunk dupláját jelenti.

A Steelers ellen a defense csőd volt. Pár jobb megmozduláson kívül semmi biztatót sem lehet feljegyezni. Az egyik ilyen David Amerson interceptionje, a másik pedig Aldon Smith sackje lehet. Smith sackje szerencsétlenül alakult mert ráesett Ben Roethlisberger bokájára és a hírek szerint Big Ben-nek több mérkőzést is ki kell majd hagynia.

Az offense tulajdonképpen odatette magát de ezzel nem sokra mentünk a tegnapi mérkőzésen. 440 összyarddal (139 futott yarddal és 301 passzolt yarddal) zártuk a találkozót amelyre igazából egy rossz szavunk se lehetne és a megszerzett 35 pontnak is elégnek kellene lennie a mérkőzés behúzásához.

Derek Carr 4 touchdownt és 1 interceptiont szerzett a mérkőzésen. Az irányítónk tulajdonképpen az idei szezonban megszokott magas szinten játszott. A labdaeladása is belefért volna mert utána még visszakapta a labdát és TD -t szerzett a támadósorozat végén de a 24/44-es passzmutatón még azért bőven lehet javítani.

 

A kezdő elkapópárosunk jó napot zárt. Michael Crabtree 108 yardot és 2 TD-t, Amari Cooper pedig 88 yardot és 1 TD-t szerzett. Ezzel pedig előbbi receiverünk 591 elkapott yardnál, az idei elsőkörös pickünk pedig 653 elkapott yardnál tart az idei szezonban.

Végre működött a futójáték is. Latavius Murray 17 futókísérletből 96 yardot szerzett ami 5.64-es átlagot jelent. Murray mellett Marcel Reece, Jamize Olawale és Taiwan Jones futott még a mérkőzésen és az összes RB/FB 5.9 yardos átlaggal zárt. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy Murray és Jones nevéhez egyaránt két fumble fűzdőik amelyből 1-et 1-et el is vesztettünk.

A találkozó után egy focis hasonlat jutott az eszembe. Ez egy olyan mérkőzés volt amikor egy csapat elmegy idegenbe és három rúgott gól ellenére mégis pont nélkül kell hazautazniuk.

A tegnapi mérkőzés már történelem, a 4-4-es mérleg pedig a valóság. Most előre kell tekinteni és tanulni kell a tegnap látott rengeteg hibából. Hétvégén a Minnesota Vikings-t fogadjuk hazai pályán és remélhetőleg a találkozó után ismét pozitív mérleggel rendelkezünk majd.

(nfl.com, Fotó: twitter.com, oak.247sports.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr698065818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása