Vége Justin Tuck szezonjának
2015. október 15. írta: Raider Nation

Vége Justin Tuck szezonjának

justin-tuck.jpgMa kiderült, hogy véget ért  Justin Tuck idei szezonja mert a Raiders sérültlistára tette a defensive endünket.

Tuck-nak elszakadt a mellizma a hétvégi Denver Broncos ellen elvesztett mérkőzésen és már tegnap is olvasni lehetett, hogy "nagyon aggódnak" a sérülés miatt.

Ez pedig az utóbbi időben annyit jelent, hogy egyelőre nem jelentjük be a nyilvánvalót hanem bízunk a csodában. Hát most sem történt csoda.

A sérülés pillanatától rengeteg vizsgálaton átesnek a játékosok mielőtt valaki sérültlistára kerül, de azt tudjuk, hogy nem pályakezdő orvosok dolgoznak az NFL csapatok orvosi stábjában. Az esetek többségében helytálló az első diagnózisuk.

Tuck a tavalyi offseason érkezett Oaklandbe a New York Giants csapatától és kétéves szerződést kötött vele a Raiders. A védőfalember szerződése így lejár a szezont követően és könnyen elképzelhető, hogy Tuck többet már nem fog pályára fog lépni a Raiders mezében.

A csapatnál elöltött két szezonja alatt 57 tacklet, 6 sacket, 2 kierőszakolt fumblet és 1 interceptiont szerzett. Legnagyobb erőssége a futás megállításában rejlik és nagy szerepe van benne, hogy a defense jelen pillanatban a negyedik helyen áll a futás elleni védekezésben.

Tuck kiesésével az idei második körös Draft pickünk Mario Edwards, Jr. juthat nagyobb szerephez. A fiatal védőtől láthattunk pár ígéretes játékot de a szezonban kevesebb mint 100 snapet töltött a pályán és közel sem biztos, hogy máris készen áll a nagyobb feladatra.

(nfl.com, Fotó: .touchdownactu.com, mercurynews.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr277971747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása