A következő évi ellenfeleink
2015. január 04. írta: Raider Nation

A következő évi ellenfeleink

A Raiders a következő évben (nem is lehet másként) is megmérkőzik mind a három csoportriválisával otthon és idegenben. Az AFC-ből idén az Északi csoport vár a Raiders-re. A Baltimore Ravens-el és a Cincinnati Bengals-al hazai pályán, míg a Pittsburgh Steelers-el és a Cleveland Browns-al idegenben találkozunk majd.

Az AFC-ből már csak két csapat van hátra és ezek azok akik ugyanazon pozícióban végeztek a csoportjukban mint a Raiders tavaly. Csoport utolsóként az AFC Délből a Tennessee Titans idegenben, az AFC Keletből pedig a New York Jets hazai pályán következik majd.

A fent említett 12 AFC ellenfeles mérkőzésen kívül egy NFC-s csoport csapataival is megmérkőzik a Raiders. A 2014-es szezonban az NFC Észak jön a sorban. Egészen pontosan a Green Bay Packers-el és Minnesota Vikings-al hazai pályán, míg a Detroit Lions-al és a Chicago Bears-el idegenben találkozunk majd.

Hazai ellenfelek Idegenbeli ellenfelek
Baltimore Ravens Pittsburgh Steelers
Cincinnati Bengals Cleveland Browns
Green Bay Packers Tennessee Titans
Minnesota Vikings Detroit Lions
New York Jets Chicago Bears
Denver Broncos Denver Broncos
Kansas City Chiefs Kansas City Chiefs
San Diego Chargers San Diego Chargers

 

Kép forrása: facebook.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr627042497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása