Matt Schaub nem gondolkodik a visszavonuláson
2014. szeptember 14. írta: Raider Nation

Matt Schaub nem gondolkodik a visszavonuláson

Az Oakland Raiders az idei szezonban kezdőirányítónak szerződtette a Houston Texans irányítóját Matt Schaub-ot de a felkészülési időszakban legyőzte az újonc Derek Carr így az újságírók és a szakértők elgondolkodtak rajta, hogy milyen jövő várhat a 33 éves irányítóra.

Schaub a 11. profi szezonját kezdte meg idén amelyből hét szezonon keresztül csapatának kezdő irányítójának számított. A problémák a tavalyi szezonban kezdődtek amikor gyenge teljesítmény miatt kiszorult a Texans kezdőjéből és azóta sem találja a régi formáját de elmondása szerint még nem foglalkoztatja a visszavonulás gondolata.

"Határozottan nem. Még sok maradt bennem." - nyilatkozta Schaub a Houston Chronicle-nek.

Schaub jelenlegi problémái a 2012-es vállsérülésére vezethetőek vissza. Az évek alatt meggyengül az irányítók karja de Schaub esetében ezt a folyamatot felgyorsította a sérülés. Visszatérése óta láthatóan kevés erő van a dobásaiban ami jól látszott az idei előszezon mérkőzéseken is. Nem volt olyan sikeres passza amikor a labda 10 yardnál többet töltött a levegőben.

Mindent egybevetve nagy kérdés, hogy Schaub meddig lesz a Raiders csapatának a tagja. Az idei szezonban Ő foglalja el a legtöbb helyet a fizetési sapkában de a következő szezonban egyetlen cent büntetés nélkül elküldhető lesz. Kora és sérüléstörténete miatt ez nagy valószínűséggel be is fog következni.

Schaub 34 éves lesz jövő júniusban így ha elküldjük jövőre akkor nagyon nehéz lesz csapatot találnia magának. A szakértők szerint újra össze kellene állnia korábbi edzőjével Gary Kubiak-al és Joe Flacco tartalékjaként a Baltimore Ravens-nél fejezhetné be a pályafutását.

(nfl.com, Fotó: alswingman.blogspot.com, chicagofootball.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr276696775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása