Nagyobb szerepet akar Andre Holmes
2014. június 28. írta: Raider Nation

Nagyobb szerepet akar Andre Holmes

Az idei offseasonban az Oakland Raiders szerződtette James Jones-t, hogy a csapat elsőszámú elkapója legyen és a szabadügynökként érkezett elkapó az eddigi edzéseken el is nyerte a posztot de utána még sok nyitott kérdés van a depth charton. A felkészülési időszak legnagyobb meglepetését Andre Holmes jelent aki remek felkészülési időszakot produkált és így jogosan követel magának nagyobb szerepet a következő szezonban.

Holmes a tavalyi szezonban érkezett a Raidershez miután két éven keresztül a Dallas Cowboys játékosa volt. Amerika csapatában csak kiegészítőemberként számítottak rá, 7 mérkőzésen lépett pályára és mindössze 11 elkapott yardot szerzett. Oaklandi első szezonjában viszont 10 mérkőzésen (4-szer kezdő volt), 431 elkapott yardot és 1 elkapott touchdownt szerzett.

A csapat új irányítója Matt Schaub nagyon elégedett a fiatal elkapóval. Schaub elmondása szerint Holmes méretei és súlypontemelkedése miatt kitűnő a levegőben és nemcsak a hosszú hanem bizonyos rövid routokban is kiválóan használható. A depth charton jelenleg Holmes előtt van még Rod Streater és Denarius Moore (talán Greg Little) is de ha az edzőtáborban is hasonlóan teljesít majd akkor kezdőként vághat neki a 2014-es alapszakasznak.

(nfl.com, Fotó: bleacherreport.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr86438337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása