Maurice Jones-Drew a Raiders-nél
2014. március 29. írta: Raider Nation

Maurice Jones-Drew a Raiders-nél

Tegnap bejelentették, hogy a Jacksonville Jaguars korábbi running backje Maurice Jones-Drew is csatlakozik az Oakland Raidershez. A futó hároméves szerződést kötött a csapattal de a kontraktus anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra. MJD személyében egy Oaklandi születésű játékos csatlakozott a csapathoz így pár jó teljesítményt követően hatalmas közönség kedvenc lesz az O.co Coliseum környékén.

"Izgalmas volt messziről látni az Oaklandi változtatásokat és most, hogy én is a részese vagyok ennek ez olyasvalami amiről nem is álmodhattam." - nyilatkozta MJD az NFL Total Access-nek adott interjújában.

Jones-Drew csütörtökön találkozott a general manager Reggie McKenzie-vel és szerencsére nem is távozott szerződés nélkül. A tavalyi évhez hasonlóan most is egy volt Jaguars szabadügynökkel mélyítettük a rosterünket. Rashad Jennings tavaly Darren McFadden tartalékjának érkezett Oaklandbe de jobb szezont futott mint a depth charton előtte álló játékos.

MJD még komolyabb fenyegetést jelent McFadden-re nézve és mivel a sérülékeny futó csak egyéves szerződéshosszabbítást kötött ezért könnyen elképzelhető, hogy utolsó Raiders-es idényét kezdi meg a következő szezonban.

Az új futónk utóbbi két éve nem sikerült kimagaslóan de az azt megelőző három szezonban megmutatta, hogy megkérdőjelezhetetlen franchise játékosról beszélünk az esetében. 2009-től 2011-ig 4.321 futott yardot, 28 futott touchdownt, 1065 elkapott yardot és 6 elkapott touchdownt szerzett. Remélhetőleg három éve múlva is (minimum) ilyen számok fognak a neve mellett szerepelni.

(nfl.com, Fotó: bleacherreport.com, raiders.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr415884882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Forrófejű Martinez 2014.03.29. 19:48:31

Raiders-nél=Raidersnél
Oaklandi=oaklandi
közönség kedvenc=közönségkedvenc
Access-nek=Accessnek
Jaguars szabadügynökkel=Jaguars-szabadügynökkel
McFadden-re=McFaddenre
Raiders-es=raiderses

A vesszőhibákhoz már nem volt idegem.
süti beállítások módosítása