Terrelle Pryor kirúgta a problémát okozó ügynökét
2014. január 16. írta: Raider Nation

Terrelle Pryor kirúgta a problémát okozó ügynökét

Terrelle Pryor tegnap bejelentette, hogy megvált az Őt kellemetlen helyzetbe sodró ügynökétől. Jerome Stanley a szezonzáró mérkőzést megelőző napokban azt nyilatkozta, hogy Dennis Allen és a stábja szándékosan szabotálja ügyfele pályafutását.

Az ügynök véleménye szerint Pryor csak és kizárólag azért kapta vissza a kezdő irányító posztot mert úgyis le fog égni az utolsó mérkőzésen és emiatt könnyen meg tudnak majd szabadulni tőle. A Denver Broncos csapatát fogadtuk hazai pályán és a várakozásoknak megfelelően vereséget is szenvedtünk.

Valamennyire érthető volt Stanley kirohanása hiszen az is feladata, hogy megvédje Pryor-t de igen kellemetlen helyzetbe hozta életének egyik legfontosabb mérkőzése előtt. Pryor valószínűleg nem csak egy mérkőzéssel számolt és az ügynökének köszönhetően összeugrasztották a vezetőséggel.

(nfl.com, Fotó: zimbio.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr865761681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása