Beharangozó: Chargers - Raiders
2013. december 22. írta: Raider Nation

Beharangozó: Chargers - Raiders

Este a San Diego Chargers ellen lejátsszuk utolsó idegenbeli mérkőzésünket. Idén hazai pályán a különleges csütörtök esti mérkőzésen (vasárnap késő este játszották le) már legyőztük egyszer a Chargerst de mostanra teljesen megváltozott a helyzet. A Raiders 4-10-es, míg a Chargers 7-7 mérleggel áll és még esélyük van a playoffra. Ha másért nem már csak azért is győzni kell, hogy ne mi legyünk az egyetlenek a csoportban akik nem jutnak be a rájátszásba.

Persze ezt kimondani mindig könnyebb és ma sem a Raiders a találkozó esélyese. Philip Rivers kitűnő évet fut, 4.048 passzolt yardnál és 28 touchdownnál tart. Az újonc wide receiver Keenan Allen-el és a tight end Antonio Gates-el komoly gondot okozhatnak a secondarynek. És sajnos okozni is fognak. Ezt nem tudjuk elkerülni és felkészülhetünk rá, hogy sok passzolnak majd ellenünk.

A Chargers támadósora mérkőzésenként átlagosan 279.5 passzolt yardot szerzett amivel a negyedikek a ligában. A Raiders passz elleni védekezése a 24. az NFL-ben így sajnos ma is sok problémát fognak okozni nekünk.

A Chargers passz elleni védekezése még a mienknél is rosszabb hiszen csak 29.-ek de sajnos a mi támadósorunk közel sem top 5-ös. Az összyardszámot tekintve 15., passzolt yardokat tekintve 25. és a futott yardokat tekintve 6. a Raiders támadósora. Ha megfelelően megvédik Matt McGloin-t akkor ma este sok passzolt yardot szerezhet, természetesen neki is vigyáznia kell a labdára.

Nagy problémánk, hogy nem igazán tudjuk a yardokat pontokra váltani mert mérkőzésenként átlagosan csak 21.1 pontot szerzünk a 26 helyre elég. Ezzel szemben pedig 28.1 pontot engedünk átlagosan ami liga 29., dehát nem véletlenül rendelkezünk 4-10-es mérleggel.

Képek: insidesocal.com, afcwestfan.com, nflrsuh.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr255704826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása