Rodney Hudson a liga legjobban fizetett centere lett
2019. szeptember 01. írta: Raider Nation

Rodney Hudson a liga legjobban fizetett centere lett

Centerünk Rodney Hudson posztjának legjobban fizetett játékosa lett a tegnap előtt aláírt szerződéshosszabbításával. A jelenleg 30 éves támadófalember hároméves, 33.75 millió dolláros hosszabbítást kötött a csapattal amely 24.4 millió dollár garantált keresetet tartalmaz.

A hosszabbítás az idei fizetését is érinti. Az idei szezonra plusz 8.25 millió dollárt kap ami ráadásul garantált fizetésnek minősül. A szerződés összegéből további 16.5 millió dollár garantálttá válik a jövő évi waiver időszak harmadik napján.

Hudson-t eredetileg a 2011-es Draft második körében választotta ki a Kansas City Chiefs és négy éve lett Fosztogató. 2012 óta csak három mérkőzést hagyott ki, 2016-ban és 2017-ben bekerült a Pro Bowl keretbe. A tavalyi szezonbéli teljesítménye alapján a Pro Football Focus passz blokkolásban a liga legjobbja volt.

nfl.com, Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr2115032842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása