57 évesen elhunyt a korábbi tight endünk
2013. november 14. írta: Raider Nation

57 évesen elhunyt a korábbi tight endünk

Tegnap bejelentették, hogy helyi idő szerint a reggeli órákban egy műtéti beavatkozás komplikációja miatt 57 éves korában elhunyt Todd Christensen. Távozásával az NFL és a Raiders elvesztette az egyik legszínesebb játékosát. Christensen Kellen Winslow-al és Ozzie Newsome-al együtt a maguk idejében átformálták a tight end posztot.

A tight endet még fullbackként választotta ki a Dallas Cowboys az 1978-as Draft második körében. Sohasem lépett pályára a Cowboys mezében és egy évvel később csatlakozott a New York Giants-hez. Egyetlen pályára lépést követően csatlakozott az Oakland (később Los Angeles) Raiders csapatához és 10 éven keresztül szolgálta a csapatot.

5 alkalommal választották be a Pro Bowl keretbe. Két alkalommal nyerte meg a Super Bowl-t, az elsőt az Oakland a másodikat pedig a Los Angeles Raiders tagjaként. Pályafutása során 461 elkapásból 5.872 elkapott yardot és 41 touchdownt szerzett.

(nfl.com, Fotó: blacksportsonline.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr375634031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása