A Seahawks elleni utolsó előszezon mérkőzésről
2013. augusztus 29. írta: Raider Nation

A Seahawks elleni utolsó előszezon mérkőzésről

Hajnali 4 órai kezdettel az Oakland Raiders lejátssza idei utolsó előszezon mérkőzését. A feladat nem egyszerű hiszen 800 kilométeres utat követően a Seattle Seahawks vendégeként lép pályára a csapat. Ma 75 fősre szűkítették a keretet és a bennmaradó játékosoknak ez az utolsó esélye bebizonyítani az edzőknek és a megfigyelőknek, hogy helyük van a végső 53 fős keretben.

A Seahawks ellen Terrelle Pryor lesz a kezdő irányító. Pryor nagyszerűen játszott a múlt héten a Chicago Bears ellen és egy hasonlóan jó teljesítményt követően akár az Indianapolis Colts elleni első alapszakasz mérkőzésen is kezdő lehet. A Bears ellen 146.8-as irányítómutatót ért el, 93 passzolt yardot, 1 passzolt tocuhdownt továbbá 37 futott yardot és 1 futott touchdownt szerzett.

A támadóegység még mindig szenved a futásokkal. Darren McFadden előszezonbéli teljesítmény kritikán aluli hiszen 8 futókísérletéből csak 22 yardot szerzett. A legeredményesebb running back a Jacksonville Jaguars volt játékosa Rashad Jennings.

Elkapó fronton már nem olyan rossz a helyzet és az előszezonban idén is feltűnt egy ígéretes wide receiver, a hetedik körben kiválasztott Brice Butler személyében. Tavaly a receiver sor meglepetés emberétk a Draftolatlan szabadügynökként szerződtetett Rod Streater jelentette aki 584 elkapott yarddal zárta az alapszakaszt.

Leginkább két újonc játékost lesz érdemes figyelni a Seahawks elleni mérkőzésen. Jared Veldheer kiesett az egész következő szezonra és az idei második körös választott offensive tackle Menelik Watson lesz a helyettese. Eddig nem kapott sok szerepet az előszezonban de remélhetőleg ma este megmutatja, hogy méltóképpen tudja pótolni a kiesett játékostársát.

A másik újonc aki kiemelt figyelmet érdemel az az elsőkörös DJ Hayden. Hayden a kiválasztásával az áprilisi Draft legnagyobb szenzációját jelentette, de most már a pályán kell bizonyítania. A múlt heti mérkőzésen pályára lépett élete első NFL mérkőzésén és rögtön a kezdő csapat tagja volt. Nem játszott jól de remélhetőleg ma már megmutatja, hogy miért is lett elsőkörös választott.

Összefoglalva érdekes lesz a hajnali mérkőzés és nem a kezdőjátékosok teszik majd azzá. A kérdéses posztok, illetve a posztra esélyes cserejátékosoknak mindent meg kell tenniük, hogy bennmaradjanak a végső keretben.

(nfl.com, Fotó: raiders4life.com, zimbio.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr615484058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása