Több játéklehetőséget kap Terrelle Pryor
2012. december 22. írta: Raider Nation

Több játéklehetőséget kap Terrelle Pryor

Miután megvolt első NFL passza a Raiders harmadik számú quarterbackjének, Terrelle Pryor-nak a múlt heti Kansas City Chiefs elleni a mérkőzésen a csapat úgy döntött, hogy több lehetőséget fog kapni holnap, a Carolina Panthers ellen. A múlt héten nem töltött el túl sok időt a pályán, mindössze egyetlen drive-nál irányította a csapatot. Egy passza volt és az sem volt sikeres. A tavalyi kiegészítő Draft harmadik körében választották ki és az eheti edzéseken vele imitáltatták az ellenfél irányítójának Cam Newton-nak a játékát, hogy a védelem minél jobban fel tudjon készülni belőle.

"Többet láthatják majd a harmadik downoknál és valószínűleg a red zoneban is. Egy másfajta játékkal kell szembenéznie a védelemnek." - nyilatkozta az offensive koordinátor Greg Knapp

A múlt heti mérkőzést leszámítva eddig csak az offseasonban lépett pályára Pryor. A Detroit Lions elleni mérkőzésen már megmutatta, hogy NFL szintű játékos. 137 passzolt yardot és 2 touchdownt szerzett úgy, hogy 5 passzkísérlete és csak 3 sikeres passza volt. Emellett pedig futókísérletéből 90 yardot szerzett.

Ahhoz jelenleg kétség sem fér, hogy Carson Palmer a kezdőirányító, de ha már úgyis elment a szezon akkor meg kell nézni mire is képes valójában Pryor. Amennyiben sikeresen teljesíti a holnapi feladatait akkor elképzelhető, hogy a jövőben még több szerephez fog jutni Oaklandben és valamennyire átalakulhat a támadójáték az Allen korszak első teljes offseasonában.

(nfl.com, Fotó: insidethehuddle.tv, raidersgab.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr664977694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása