Carson Palmer: Meg kell verni a Jaguars-t
2012. október 20. írta: Raider Nation

Carson Palmer: Meg kell verni a Jaguars-t

Öt mérkőzést követően csak 1-4-s mérleggel áll az Oakland Raiders és két mérkőzéses lemaradással csak az AFC Nyugati csoportjának harmadik helyén áll. A hétvégén a hasonlóan rosszul kezdő Jacksonville Jaguars csapatával találkoznak és mindenképpen győzniük kell. A tavaly érkezett irányító, Carson Palmer eddig jó teljesítményt nyújt az alapszakaszban, de mint csapat még bőven van hova fejlődni.

"Kötelező győzelem a számunkra. Egy AFC mérkőzés vár ránk és egy jó lehetőség, hogy visszaszálljunk a versenybe." - nyilatkozta Palmer.

A Pittsburgh Steelers elleni mérkőzést megnyerték és múlt vasárnap is igen jól játszottak de a Miami Dolphins és a Denver Broncos elleni összesített teljesítményük csak 19-72. A statisztikákat elnézve láthatjuk, hogy csak a futás elleni védekezésben vagyunk a 20 legjobban. A támadójáték is kiismerhető hiszen a passzjáték a 12. legjobb míg a futójáték csak a 29. a ligában. Emellett a harmadik down-ok tekintetében is csak 30. a csapat. Ezeken mind-mind javítani kell.

(nfl.com, Fotó: facebook.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr374860008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása