Jack Del Rio Derek Carr-t méltatta
2015. február 15. írta: Raider Nation

Jack Del Rio Derek Carr-t méltatta

Az új Raiders defensive koordinátor Ken Norton Jr. védőegységének fiatal linebackerét Khalil Mack-et méltatta a hét elején és másnap az új vezetőedzője Jack Del Rio is kiemelte a csapat másik fiatal játékosát. Del Rio azonban nem a védelem hanem a támadóegység egyik legígéretesebb játékosát, Derek Carr-t méltatta.

A második profi szezonját kezdő irányító nagyon jó újonc évet produkált pedig nem állt rendelkezésére igazán minőségi célpont. A vezetőedző véleménye szerint Carr több mint egy "fejlesztési projekt" és igazán szép jövő elé néz a tavalyi második körös választottunk.

"Carr egy különleges fiatal tehetség. Gyorsan megszabadul a labdától és jó döntéseket hoz. Rendelkezik azokkal a képességekkel amelyeket egy játékosban keresünk és úgy érezzük, hogy a képességei miatt megfelelő rá, hogy köré építsük fel a csapatunkat." - nyilatkozta Del Rio.

A következő lépés, hogy minőségi célpontokat szerezzenek Carr-nak. A tavalyi Draft nagyon jól sikerült és reméljük, hogy az idei játékosbörze is hasonlóan sikeresen zárul majd. Idén a Draft első körében nagy valószínűség szerint elkapót húzunk majd de az is elképzelhető, hogy a szabadügynökpiacról töltjük fel az elkapósorunkat.

(nfl.com, Fotó: quintoquartobr.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr257177181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása