Derek Carr a Hét legjobb újonc játékosa
2014. december 13. írta: Raider Nation

Derek Carr a Hét legjobb újonc játékosa

Tegnap bejelentették, hogy a San Francisco 49ers ellen 24-13-ra megnyert mérkőzésen mutatott jó teljesítményének köszönhetően a Raiders irányítóját, Derek Carr-t választották meg a Hét legjobb újonc játékosának.

Carr majdhogynem tökéletesen játszott vasárnap este. 28 passzkísérletéből 22 sikeres volt, 254 passzolt yardot, 3 touchdownt szerzett és egyetlen alkalommal sem adta el a labdát.

A mérkőzésen 140.2-es QB mutatót ért el ami 1960 óta a legmagasabb érték amit minimum 20 passzkísérletet jegyző újonc irányító elért.

Carr-t a szezonban most jelölték másodjára a díjra. Első alkalommal a Kansas City Chiefs elleni mérkőzés után került fel a listára. Holnap ismét a Chiefs ellen játszik a Raiders és remélhetőleg az egész csapat megismétli majd a múlt héten látottakat.

(csnbayarea.com, Fotó: paniniamerica.wordpress.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr536979941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása