Gruden nem lesz újra edző
2014. október 03. írta: Raider Nation

Gruden nem lesz újra edző

Minden év elején illetve minden alkalommal amikor kirúgnak egy vezetőedzőt felmerül Jon Gruden visszatérése de a korábbi Super Bowl győztes edző jól érzi magát televíziós szakértőként és bevallása szerint nem is foglalkoztatja a visszatérés gondolata. Dennis Allen kirúgását követően Tony Sparano-t kinevezték ideigelen vezetőedzőnek de egyértelművé tették, hogy keresik a csapat következő vezetőedzőjét így ismételten felmerült Gruden visszatérése.

Gruden korábban négy éven keresztül, 1998 és 2001 között irányította a Raiders csapatát. Első két évében 8-8-as mérleget ért el majd utolsó két évében a playoffba vezette a csapatot. Utolsó mérkőzése az ominózus Tuck Rule Game volt amelyen már a Super Bowl-ban érezhette magát a csapat amikor a bírók bejelntették, hogy hát van egy olyan szabály, hogy .... A szurkolók még úgy is jó szívvel emlékeznek rá, hogy egy évvel később, akkor már a Tampa Bay Buccaneers-t irányítva pont Gruden győzte le a capatot a Super Bowl-ban.

"Elismerem azoknak a bloggereknek a munkáját akik minden évben bedobják a nevemet a vezetőedzői posztokat illetően. Tényleg köszönet érte. De most tényleg őszinte leszek veletek. Még csak négy hét telt el a szezonba és van olyan csapat amelyek csak három mérkőzést játszottak am nekem eszemben sincs edzősködni. Arra koncentrálok, hogy a hétvegén Washingtonba utazok ahol a testvérem a vilagbajnokkal játszik." - nyilatkozta Gruden.

(nfl.com, Fotó: raiderstribune.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr696755925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása